Aankondiging van de Osse Bingo Show
Volledig scherm
Aankondiging van de Osse Bingo Show © Osse Bingo Show

Osse Bingo Show moet zelfs leuk zijn voor kijkers zónder bingokaarten

OSS - In navolging van onder meer Heesch en Haaren krijgt ook Oss een eigen Bingo Show. Tijdens een avondvullend programma op zaterdag 16 mei zijn mooie prijzen te winnen én wordt geld opgehaald voor de horeca.

Na de online pubquiz maakt nu ook de online bingo-avond een snelle opmars in de regio. Dat verbaast Wouter van Sonsbeek van het organiserende Partycrew niets. ,,Het is de perfecte invulling van een avond onder de huidige omstandigheden", zegt hij. ,,Want je slaat meerdere spijkers op de kop.”

Wie mee wil doen aan de bingo kan binnenkort eigen kaarten aanschaffen. Via een livestream worden vervolgens de nummers getrokken. Wie bingo heeft, kan live in de uitzending inbellen. Voor diegene liggen mooie prijzen van met name de Osse horeca klaar. Wie een valse bingo meldt, krijgt een passende straf. Tussendoor is live muziek te horen van lokale artiesten. 

Zelfs leuk zonder kaarten

,,Het wordt een avondvullende show", gaat Van Sonsbeek verder. ,,die zelfs leuk moet zijn om naar te kijken als je géén kaarten hebt.” Aan de precieze invulling van het programma en de prijzen wordt nog gesleuteld. Horeca-ondernemers die zich willen aansluiten, kunnen dat nog doen. Een deel van de opbrengst van de bingo-avond gaat ook naar Osse sportclubs.

Het zou tijdens de bingo-avond wel eens druk kunnen worden. In amper twee dagen tijd hebben al ruim 1.300 mensen gereageerd op het Facebook-evenement dat door de organisatie is aangemaakt.