Volledig scherm
The Ultraverse. Rechts Huub en Jos van Loon. © Britt Pols

Osse broers van The Ultraverse releasen eerste EP in café Rebel

Di 19 jun: De muzikale - van oorsprong - Osse broers Huub en Jos van Loon zijn weer even ‘terug op het honk’: The Ultraverse presenteert donderdagavond haar eerste EP in café Rebel.

‘A Wiser Man’, zo luidt de titel. Een aaneenschakeling van tracks over ouder worden, over de zoektocht naar liefde, een veilig thuis en vooral: hoe wordt je een wijs man?

Dirty Daddies & Barry Hay

De broers Van Loon richtte The Ultraverse op in 2016. Een project van Huub van Loon die het op dat moment eigenlijk al druk genoeg had met zijn band The Dirty Daddies en Barry Hay’s Flying V. Dearworld was net gestopt en de elektronische deuntjes bleven maar borrelen bij Van Loon. De studio in dus. 

Popronde

Het eerste optreden was in september 2016 in de Groene Engel. De eerste single Silent Call begin 2017 kreeg internationale aandacht door de première op VEVO US. Dit leverde  The Ultraverse onder meer een plekje in het rondreizende circus van De Popronde op.

De EP-release van The Ultraverse is donderdag 21 juni vrij toegankelijk en start om 20.00 uur in café Rebel. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”