Volledig scherm
PREMIUM
Annet Teunissen verkoopt haar werk. De koper bepaalt wat hij er voor geeft, al moet dat wel tussen de 6 en 66 euro zijn. © BD / Peter van Huijkelom

Osse kunstenares ruimt op en doet kunst weg voor een prikkie

Do 26 jul: De kunstkoper mag zelf bepalen wat hij voor het uitgekozen kunstwerk geeft. De enige voorwaarde is dat het bedrag tussen de 6 en 66 euro ligt.

In de Pinksterterp – tussen het Maaslandcollege en de Paaskerk in – bekleedt het atelier van Annet Teunissen (66) op dit moment de complete benedenverdieping. Een kelder die voorheen bezet werd door de jongerensoos van de Protestantse Gemeente in Oss. Teunissen is dolgelukkig met haar stekkie. In april vorig jaar verhuisde ze haar atelier van de Wethouder van Eschstraat – aan de overkant – naar dit plekje.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”