Iris Penning doet mee aan de Quarantaine Sessies van de Groene Engel.
Volledig scherm
Iris Penning doet mee aan de Quarantaine Sessies van de Groene Engel. © Sofie Gheysens

Quarantaine Sessies, tweedaags online festival met livemuziek vanuit Groene Engel

OSS - Groene Engel in Oss introduceert een tweedaags festival met livemuziek: Quarantaine Sessies. Het cultuurpodium biedt op vrijdag 24 en zaterdag 25 april muzikanten een online podium. Het publiek kan er thuis gratis van genieten.

In totaal maken ruim achttien artiesten online hun opwachting, onder wie Maurice van Hoek, Ed Struijlaart en Iris Penning. Zij zorgen voor acht uur aan muzikaal vermaak, beide avonden vanaf 19.00 uur.

Bijwonen van de optredens kan via Facebook of de website van de Groene Engel. Daar is ook informatie te vinden over de verdere line-up en het tijdschema. Op deze manier blijft de Groene Engel publiek en artiesten bij elkaar brengen, alleen is het dan op een online podium. 

Steun in de rug voor artiesten

De optredens zijn gratis te volgen maar om de artiesten een steun in de rug te geven, is er een mogelijkheid om te doneren via een link. Het ingezamelde bedrag komt volgens de Groene Engel direct bij de muzikanten terecht.

Muzikanten, theater- of filmmakers en anderen met mooie ideeën voor op het online podium kunnen contact opnemen met de programmeurs van Groene Engel. Juist in deze tijd bieden zij met liefde en plezier het online podium aan.

De Groene Engel heeft verder alle geplande voorstellingen zoveel mogelijk verplaatst. ,,Dat is grotendeels gelukt en er staat een mooi programma voor als we weer open mogen’’, aldus de organisatie.