Volledig scherm
Rene van der Gijp. © Pim Ras (AD)

René van der Gijp neemt Kieft en Van Egmond mee naar theatershow in Osse Lievekamp

OSS - René van der Grijp neemt dinsdag Wim Kieft en Michel van Egmond mee naar Oss voor zijn theatershow GIJP Live!. Voor de voorstelling zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. 

Eerder al kondigde De Lievekamp vol trots aan dat de goedlachse oud-voetballer op dinsdag 3 december in Oss op de planken staat. Onduidelijk was toen nog welke gasten hij zou meenemen. Oss is na Rotterdam pas de tweede stad in het land waar de voorstelling te zien is. 

De Lievekamp is achter de schermen al tijden bezig met de analist. In eerste instantie wilde het theater zelfs een Osse uitvoering van Voetbal Inside op de planken brengen, met Van der Gijp, Genee én Derksen. Maar dat bleek vanwege de drukke agenda van de heren onmogelijk. Toen Van der Gijp deze zomer voor het eerst een eigen theaterproductie opvoerde, was De Lievekamp er als de kippen bij om de show naar Oss te halen. 

De oud-speler van onder meer Sparta, PSV en Oranje praat op het podium twee uur lang over zijn tijd als speler, zijn televisiewerk en persoonlijke zaken.