Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op het station in Oss. © BD

Sprinter van Oss naar Den Bosch is drukste van het land: NS komt deze winter met langere treinen

OSS/DEN BOSCH - De NS zet vanaf komende winter langere sprinters in op het traject tussen Oss en Den Bosch. Dat is goed nieuws voor met name Osse scholieren en forenzen, die zich nu iedere ochtend in een overvolle trein moeten wurmen. 

Een zitplaats? Vergeet het maar. Forenzen die in de vroege ochtend in Oss op de trein stappen richting Den Bosch moeten blij zijn als ze überhaupt nog mee kunnen. De sprinter die om 07.43 uur vertrekt vanuit Oss is namelijk de allerdrukste trein van Nederland. Die van 08.13 uur staat ook in de top vijftien. In de maand september, waarin studenten vol goede moed beginnen aan een nieuw schooljaar, is die drukte het best voelbaar. Voor veel van hen is Den Bosch-Oost de eindbestemming.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.