Volledig scherm
PREMIUM
Toneelvereniging Internos viert 90-jarig bestaan met voorstelling Hiep Hiep Hoera! © Inge Kotterman

Toneelvereniging Internos viert 90-jarig jubileum

Woe 11 apr: De oudste toneelvereniging van Oss bestaat 90 jaar en viert dat met feestelijke jubileumvoorstelling Hiep, Hiep, Hoera.

Er is in al die jaren wel het een en ander veranderd. ,,Mijn eerste productie met Internos was A Christmas Carol, die hebben we wegens succes twee keer gespeeld. Maar vroeger was het echt niet altijd zeker dat je een rol had en mee kon doen, hoor”, vertelt lid en vaste regisseur Rob van Vliet.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Koningin Máxima: royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden (Oss) majestueus kan zijn
  video

  Koningin Máxima: royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden (Oss) majestueus kan zijn

  OSS - Nederlanders houden van koningin Máxima en we weten weer waarom. Op een dag van nationale rouw, te midden van ongeloof en naarstig onderzoek, toonde de koningin hoe sober verdriet kan zijn. Ogen die oprecht bezorgd stonden. Een kapsel dat een beetje in de war lag, zulke trivialiteiten doen er dan even niet toe. Alleen troost. Portret van een royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden majestueus kan zijn.
 2. Zo kwam Ossenaar Hans van M. tot zijn wanhoopsdaad: een reconstructie

  Zo kwam Ossenaar Hans van M. tot zijn wanhoops­daad: een reconstruc­tie

  BEMMEL/OSS - Woensdag 22 augustus 2018, 02.00 uur. Een daverende klap schudt Bemmel ruw wakker. Gillende sirenes verscheuren de nacht in het Betuwse dorpje. Een auto is dwars door de glazen pui van het gemeentehuis geramd en ontploft. Tussen de brokstukken in de geblakerde ontvangsthal vinden agenten en brandweerlieden het levenloze lichaam van Hans van M. De vrachtwagenchauffeur had zijn aanslag zorgvuldig gepland. Een reconstructie, mede op basis van zijn lange afscheidsbrief.

Oss, Uden e.o.