Volledig scherm
PREMIUM
Theaterdirecteur Coen Bais overhandigde het eerste exemplaar van het jubileumboek van Internos aan Diny van Haandel, langst spelend lid van de vereniging. © Frank Reijkers

Verrassing: 90 jaar Internos in een jubileumboek

Vr 13 apr: Een complete verrassing, het jubileumboek dat leden van Internos donderdagavond na de generale repetitie van Hiep Hiep Hoera in hun handen krijgen gedrukt. Inge Kotterman, ook lid, werkte het afgelopen jaar in het ‘geniep’ aan het boek dat 90 jaar Internos weergeeft.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lot kermisfeesten Oss ligt opnieuw in handen van rechter
    PREMIUM
    ANALYSE

    Lot kermisfees­ten Oss ligt opnieuw in handen van rechter

    OSS - Het feest lijkt uit in de Eikenboomgaard in Oss. De bewoners die actievoeren tegen grote evenementen in de straat, weten zich sinds deze week gesteund door de rechter. Die geeft hen op alle punten gelijk in hun strijd tegen de vergunningen die de gemeente in 2017 verleende voor de Muziekboulevard en de kermisfeesten in de straat. De uitspraak heeft gevolgen voor komende evenementen. Partycrew, het bedrijf dat de festiviteiten organiseert, houdt voor augustus serieus rekening met het 'worstcasescenario': een kermis zonder feest in de straat.

Oss, Uden e.o.