Volledig scherm
PREMIUM
Theaterdirecteur Coen Bais overhandigde het eerste exemplaar van het jubileumboek van Internos aan Diny van Haandel, langst spelend lid van de vereniging. © Frank Reijkers

Verrassing: 90 jaar Internos in een jubileumboek

Vr 13 apr: Een complete verrassing, het jubileumboek dat leden van Internos donderdagavond na de generale repetitie van Hiep Hiep Hoera in hun handen krijgen gedrukt. Inge Kotterman, ook lid, werkte het afgelopen jaar in het ‘geniep’ aan het boek dat 90 jaar Internos weergeeft.

De vereniging bestaat bijna een eeuw. Dat mocht niet zomaar voorbij gaan, vond Kotterman. Daarom besloot ze de club te verrassen met het boek. Aan theaterdirecteur Coen Bais van De Lievekamp de eer om het eerste exemplaar uit te reiken aan Diny van Haandel, langst spelend lid van Internos. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”