Volledig scherm
In My Tree. © Teis Albers

Vijf jaar Osse band In My Tree

Vr 12 jan: Het is alweer vijf jaar geleden dat Paul Verschuur en Bert-Jan Kuijpers een muzikale klik vonden in de Osse studio van Verschuur. Het begon als ‘gezellig wat drinken en muziek maken’, maar resulteerde in een compleet nieuwe band genaamd In My Tree.

Inmiddels een gevestigde naam in de Osse muziekscene. Maar ook buiten Oss wint de band steeds meer aan terrein. ,,Het gaat goed met ons. We hebben twee mooie albums gemaakt en we hebben heel veel gespeeld. We hebben veel kroegen gezien, maar stonden bijvoorbeeld ook op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch”, vertelt Verschuur trots.

Inmiddels zijn er twee albums. ,,We denken nog heel erg over wat we met een eventueel derde album doen. Tegenwoordig wordt muziek bijna altijd online geluisterd en wordt er niet meer naar een heel album geluisterd. Zelfs een grote artiest als John Mayer brengt nu een EP met vier nummers uit in plaats van een compleet album.”

Dromen heeft de blues, folk en americanaband nog genoeg. ,,De ambitie is grenzeloos. We willen onze muziek uiteindelijk toch naar een zo hoog mogelijk plan tillen. Als het meezit zouden we wel in meer zalen als de Groene Engel willen spelen, maar dan wat verder van huis.”

Vanavond, 12 januari, wordt het jubileum gevierd in de Groene Engel. De show start 21.00 uur met het jonge Eindhovense MOOON dat hoge ogen gooide bij DWDD en Paaspop. Om 22.20 uur zijn In My Tree ‘en vrienden’ aan de beurt. 

  1. Stalker terroriseerde familie in Demen jaar lang: 'Ons leven veranderde in een nachtmerrie'
    PREMIUM

    Stalker terrori­seer­de familie in Demen jaar lang: 'Ons leven veranderde in een nachtmer­rie'

    DEN BOSCH/DEMEN - Van spijt bleek geen sprake. De moeder van zijn ex-vriendin heeft alle ellende over zichzelf afgeroepen, vindt Cor van W. ,,Wat zou jij doen als ze je zoon van je afpakken", vroeg hij de voorzitter van de rechtbank dinsdag. En dus vond hij de talloze doodsbedreigingen in 2016 en 2017, het intrappen van de voordeur en het met zijn auto inrijden op het huis van de vrouw in Demen gerechtvaardigd.

Oss, Uden e.o.