Volledig scherm
PREMIUM
Fans van Anneke van Giersbergen laten een plaat signeren. En dan hop, Anneke moet door naar Apeldoorn! © Rachelle Suppers

Weer lekker druk in De Schakel tijdens Record Store Day

Za 21 april: Het is weer passen en meten in De Schakel tijdens het de jaarlijkse Record Store Day. CD Kiosk-eigenaar Maurice Tonies geniet ervan. En het publiek ook.

Zangeres Anneke van Giersbergen opende Record Store Day in de Osse Schakel. Onder meer bekend van  The Gathering, Agua de Annique, redelijk nieuwe progressieve band VUUR én ze zong het witte wieven-nummer van Efteling-attractie Baron 1898 in. Daarna moest ze snel door, want ze werd nog geen uur later in Apeldoorn verwacht. En daarna moest ze nog door naar Leeuwarden. Pfoe. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”