Volledig scherm
Annet Teunissen © Rachelle suppers

Werken Annet Teunissen te koop

OSS - Werken van de in juli overleden Osse Annet Teunissen worden zondag 1 september verkocht. Dat gebeurt in het atelier van de kunstenares in de Pinksterterp in Oss.

De familie van Teunissen verkoopt de werken in de geest van de kunstenares tegen sterke kortingen, zodat iedereen die een werk wil die kans ook krijgt. De verkoop is tussen 10.00 en 17.00 uur. Het atelier ligt aan de Wethouder van Eschstraat 165 en is bereikbaar via het pad tussen het Maaslandcollege en de Paaskerk.

Annet Teunissen overleed vorige maand na een kort ziekbed. Haar afscheid werd door honderden Ossenaren bijgewoond.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.