En hop: wederom een ‘Veldmeijertje’ in de stad. Volgend jaar moeten er meerdere soortgelijke werken in Tilburg verschijnen, de gemeente tuigt er een experiment voor op. Bewoners mogen de plekken aandragen.
Volledig scherm
En hop: wederom een ‘Veldmeijertje’ in de stad. Volgend jaar moeten er meerdere soortgelijke werken in Tilburg verschijnen, de gemeente tuigt er een experiment voor op. Bewoners mogen de plekken aandragen. © Jan van Eijndhoven

Gemeente wil in 2020 meerdere grote muurschilderingen in de stad, kunstenaar Erik Veldmeijer trapt alvast af

Woe 20 nov: De gemeente Tilburg gaat experimenteren met grote muurschilderingen in de stad. De plekken mogen de inwoners aandragen. Kunstenaar Erik Veldmeijer - hij droomt al jaren van een kunstroute - trapt af aan de treurige parkeerplaats van de Koopvaardijstraat. 

  1. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
    PREMIUM

    Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

    LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.