Volledig scherm
Bon Sjef, straks T.F.G. © Bas Vermeer

Horecanieuws: De Living-eigenaren beginnen T.F.G aan de Oude Markt

Do 29 mrt: T.F.G - languit 'The Fat Greek' - dat is de naam  van de nieuwe horecagelegenheid die opduikt aan de Oude Markt. Nee, geen Grieks restaurant maar een nieuw avontuur van de ondernemers van De Living. 

door Bas Vermeer

Voor wie Tilburg niet tot op zijn duimpje kent: De Living is de loungebar die in het achterste deel van café Anvers schuilgaat. Een verborgen 'hangout' waar geliefden Faye Michielsen en Costa Fotiou aan het roer staan. 

Kans

De twee nemen nu het pand van Bon Sjef over, de horecagelegenheid die afgelopen weekend voor altijd de deuren sloot. De verbouwing van het pand is al begonnen: de ramen zijn afgeplakt, binnen wordt er geschilderd. 

Maar wat Faye en Costa precies willen, weten ze nog niet. ,,Dat groeit gaandeweg. De beslissing om dit te doen is nog héél vers", vertelt Faye. ,,Half maart kregen we het aanbod en we hebben meteen 'ja' gezegd." Ze waren namelijk al van plan om elders in de stad een extra zaakje te beginnen. ,,En dan krijg je opeens hier de kans, de Oude Markt voelt als thuis."

Griek

Quote

Niet dat we hier een diner beginnen, maar we halen er inspiratie vandaan

Faye Michielsen

Eigenlijk hebben ze alleen nog een naam. ,,De dikke griek, dat is Costa." Faye zegt het en schiet in de lach (sinds deze week zijn de twee verloofd). ,,Nee hoor. Al is Costa wel Grieks. Hij groeide in Los Angeles op, daar zijn veel diners die door Grieken worden gerund. Niet dat we hier een diner beginnen, maar we halen er inspiratie vandaan." 

Afijn, de locatie en naam zijn er, maar door de invulling laten ze ook zichzelf verrassen. Al zal er wat van de sfeer van De Living in doorsijpelen. 
 Voor de zomer hoopt T.F.G de deuren te openen. 
Wordt vervolgd. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement