Volledig scherm
Vistro Parenzo. © Bas Vermeer

Horecanieuws: Vistro Parenzo stopt

Ma 5 feb: Twee weken terug vierden ze nog het 3-jarig bestaan, maar het besluit staat vast: visrestaurant Vistro Parenzo - aan de Emmastraat - stopt ermee. Nog twee weken zijn ze open.  

Ziekte maakt een vroegtijdig eind aan het avontuur in de horeca, vertellen Leo en Jessica van Egeraat. ,,Leo runt in zijn eentje de hele keuken, maar dat is niet te combineren met zijn ziekte." Leo heeft kanker, hij is door de chemo langere tijd uit de running. Maar de vooruitzichten zijn goed, klinkt het. ,,Gelukkig."

Toekomstplannen

Hoewel ze gaan stoppen, zijn er al toekomstplannen. Deze zomer willen ze een nieuwe stap zetten. Catering verzorgen en met een foodtruck festivals langs. ,,We hebben hier toch een naam opgebouwd, die willen we voortzetten." 

Parenzo begon in 2015 aan de Emmastraat. In de jaren ervoor was brasserie Werelds er lange tijd gevestigd en was het een tijdje café Hemels. Maar die zaak kende geen heel lang bestaan.

Ze zijn tijdens carnaval gewoon open, het laatste Parenzo-weekend is op 16, 17 en 18 februari. Wat het pand voor nieuwe invulling krijgt, is nog niet bekend. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement