Volledig scherm
Jamie Oliver. © EPA

Jamie Oliver maakt meer bekend over zaak in Tilburg: geen Italian, maar pizzeria

Woe 20 dec: De Britse chef Jamie Oliver laat zich voor het eerst uit over de nieuwe vestiging in Tilburg. Het wordt geen Jamie's Italian, maar een Jamie's Pizzeria. Een nieuw concept voor Nederland.

Vandaag licht de bekende kok zelf een tip van de sluier: 

Voor de mensen die geen zin/tijd hebben om een video te kijken. Jamie Oliver zegt: “I’m so excited to tell you that I’m bringing my amazing pizzerias to beautiful locations in Arnhem and Tilburg this year – it’s going to be great. My pizzerias are all about incredible authentic hand-stretched pizzas topped with the most fantastic, most delicious ingredients, plus some salads and delicious desserts. You’re going to absolutely love it.”

Nieuw concept

Na de komst van twee Jamie’s Italian restaurants in Rotterdam en Den Haag en Jamie Oliver’s Diner in Rotterdam, is Nederland volgens de kok klaar voor iets nieuws. 

Begin 2018 wordt de pizzeria in Tilburg geopend. 'De pizzeria is een ode aan de Italiaanse keuken met smaakvolle gerechten gemaakt van de beste ingrediënten en geserveerd in een bruisende, gezinsvriendelijke omgeving.'

Het pizzadeeg is vers, hand gerold en belegd met de beste ingrediënten. Naast pizza’s zullen er ook voorgerechten, ovengerechten en desserts op de kaart komen te staan. De producten worden ingekocht bij voornamelijk lokale producenten.

De pizzeria komt aan het Pieter Vreedeplein te zitten, de verbouwing is in volle gang

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement