De maanden voor kerst is het altijd bal in de horeca, Tilburgers die in de laatste weken nog een tafeltje willen reserveren hebben dikke kans op de mededeling ‘dat er geen plaats meer in de herberg is’.
Volledig scherm
De maanden voor kerst is het altijd bal in de horeca, Tilburgers die in de laatste weken nog een tafeltje willen reserveren hebben dikke kans op de mededeling ‘dat er geen plaats meer in de herberg is’. © archief

Nazomer, toch gooit Tilburgs restaurant alvast kerstlijst open: ‘Ik verwacht dat het nu nog sneller gaat’

Woe 16 sept: Het is een beetje met een knipoog, maar toch ook niet helemaal. Bij het Tilburgse restaurant La Nouvelle Auberge gooien ze vandaag de kerstreserveringenlijst open. ,,Met kerst ging het de laatste jaren al snel, door corona verwacht ik dat het nog sneller gaat”, zegt Tim Wijdemans.

  1. Weterings blikt vooruit en betuigt alvast spijt aan inwoners Tilburg: ‘Wat er gebeurd is raakt me’
    video

    Weterings blikt vooruit en betuigt alvast spijt aan inwoners Tilburg: ‘Wat er gebeurd is raakt me’

    TILBURG - ,,Naar de inwoners van Tilburg toe zal ik mijn spijt betuigen als daar om gevraagd wordt.” Dat zegt de Tilburgse burgemeester Theo Weterings zondag in Buitenhof (NPO1) als reactie op het uit de hand gelopen voetbalfeestje met 800 Willem II-supporters. Volgens hem was er daarom ‘geen enkele ruimte meer’ voor een feestje op de Heuvel als de club had gewonnen tegen FC Emmen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.