Niet alleen vrouwen, maar ook mannen (of specifieker: vaders) merken dat er te weinig openbare toiletten zijn. Zo testte Tilburger Dion van Meel vorig jaar nog de voorzieningen in de stad.
Volledig scherm
Niet alleen vrouwen, maar ook mannen (of specifieker: vaders) merken dat er te weinig openbare toiletten zijn. Zo testte Tilburger Dion van Meel vorig jaar nog de voorzieningen in de stad. © Bas Vermeer

Openbaar toilet? Te lang zoeken in Tilburg, slechts vier gemeenten scoren slechter

Di 19 nov: Nog altijd zijn er niet genoeg openbare toiletten in Tilburg. De stad staat op de vijfde plek in de top tien van ‘minst gastvrije toiletgemeenten’. Een dubieuze eer. Alleen in Helmond, Oss, Roosendaal en Nissewaard moet men nog langer zoeken naar een openbaar toilet. 

  1. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
    PREMIUM

    Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

    LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.