,,In principe verandert er niet zoveel", zeggen de eigenaren van de nieuwe zaak Broodje TilBurger.
Volledig scherm
,,In principe verandert er niet zoveel", zeggen de eigenaren van de nieuwe zaak Broodje TilBurger. © Bas Vermeer

Opvolger Broodje Jantje gaat vrijdag open, óók voor Broodjes Jantje

Di 12 mei: Stappend Tilburg kan straks opgelucht ademhalen: hoewel de zaak Broodje Jantje het Pieter Vreedeplein heeft verlaten, zorgt de opvolger ervoor dat mensen er vanaf vrijdag weer een vette bek kunnen halen. De nieuwe zaak Broodje TilBurger gaat als vanouds Broodjes Jantje serveren.

Quote

Er zijn een hoop vaste klanten, die we willen behouden

Michael Hinten

,,In principe verandert er niet zoveel”, zeggen de nieuwe eigenaren Michael Hinten en Ali Gebril. ,,Alleen de naam. De kwaliteit blijft hetzelfde en we hebben straks dezelfde merken snacks. Er zijn een hoop vaste klanten, die we willen behouden.”

De Bonheur Horeca Groep vond het na tien jaar mooi geweest en trok de stekker uit de zaak. Hinten werkte als operationeel manager bij Broodje Jantje en neemt nu samen met Gebril, eigenaar van de naastgelegen eetzaak Chico, de locatie over.

Aanbod uitbreiden

De zaak wordt wat opgeknapt en het aanbod uitgebreid. ,,We komen nog met een eigen Broodje TilBurger, meer snacks en meer keuze voor de vegetariers.” De foto’s van Broodje Jantje-bedenker Jan de Kort - die in 1965 het befaamde broodje bedacht - prijken ook straks nog op de muren van Broodje TilBurger. 

Vrijdag gaat de zaak open. Vanwege de coronacrisis kunnen de nieuwe eigenaren het nog niet feestelijk vieren. ,,Dat gebeurt groots op een later moment dit jaar.” Broodje TilBurger is dinsdag tot en met zondag vanaf 12 uur open. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.