De binnentuin waar De Boemel, Club Smederij, Sooss en RAW aan grenzen. Met een aantal andere partijen hebben ze nu zicht op nog twintig jaar extra in het gebied.
Volledig scherm
PREMIUM
De binnentuin waar De Boemel, Club Smederij, Sooss en RAW aan grenzen. Met een aantal andere partijen hebben ze nu zicht op nog twintig jaar extra in het gebied. © BD

Spoorzone-pioniers (RAW, Boemel, Hall of Fame, etc) hebben zicht op twintig jaar extra: ‘Fantastisch’

Vrij 15 nov: Ze zouden slechts een paar jaar blijven, maar de pioniers van de Spoorzone hoeven - is de bedoeling - nog lang niet weg. Terwijl het gebied de komende jaren wordt gevuld met nieuwe bedrijven en woontorens, moet de ‘creatieve broedplaats’ blijven bestaan.

  1. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
    PREMIUM

    Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

    LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.