,,Deze week hadden we nog iemand aan boord die niet wist dat Tilburg een haven had”, zegt Caroline Docters van Leeuwen (uiterst rechts) van Tilburg te Water. Ze lacht. ,,Hij keek zijn ogen uit.”
Volledig scherm
,,Deze week hadden we nog iemand aan boord die niet wist dat Tilburg een haven had”, zegt Caroline Docters van Leeuwen (uiterst rechts) van Tilburg te Water. Ze lacht. ,,Hij keek zijn ogen uit.” © Jeroenverhelst/Jan van Eijndhove

Tien jaar, veertigduizend passagiers later: eerste bootverhuurder Piushaven begon toen niemand het water op wilde

Woe 28 aug: Mooi moment aan de Piushaven. Daar verwelkomde stichting Tilburg te Water woensdag de veertigduizendste passagier. De stichting verhuurt boten, organiseert boottochten en viert het tiende bestaansjaar. In die tien jaar is de haven ‘nogal’ (understatement) veranderd.

  1. Anti Zwarte Piet Comité in Tilburg ‘voelt zich erin geluisd’ vanwege verplaatsen demonstratie in 2018
    PREMIUM

    Anti Zwarte Piet Comité in Tilburg ‘voelt zich erin geluisd’ vanwege verplaat­sen demonstra­tie in 2018

    TILBURG - De Tilburgse burgemeester Weterings heeft de anti-zwartepietenactivisten in november 2018 bewust op een achterafplek gezet, betogen het landelijke Kick Out Zwarte Piet (KOZP) en Peter Storm van Anti Zwarte Piet Comité in Tilburg deze dinsdag bij de rechtbank in Breda. Daarmee heeft hij het belang van de openbare orde veel zwaarder laten doorwegen dan het grondrecht om te demonstreren op een zichtbare en relevante plek.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.