Nu Piet Philipsen bijna 87 is, staat hij nog altijd in de laatste antieke klokkenwinkel van Tilburg. ,,Als je die klokken ziet, denk je: hoe kwamen ze er bij om die zo te maken?”
Volledig scherm
Nu Piet Philipsen bijna 87 is, staat hij nog altijd in de laatste antieke klokkenwinkel van Tilburg. ,,Als je die klokken ziet, denk je: hoe kwamen ze er bij om die zo te maken?” © Jan van Eijndhoven

Tijd tikt voor laatste antieke klokkenzaak van Tilburg: ‘Ik ben met de handel getrouwd’

Zo 17 nov: Piet Philipsen had al jaren met pensioen kunnen zijn. Op zijn 72e startte hij zijn eigen klokkenzaak aan de Koestraat. Nu hij bijna 87 is, staat hij nog altijd in de laatste antieke klokkenwinkel van Tilburg. Waar lang niet alle 130 klokken gelijk staan.

  1. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
    PREMIUM

    Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

    LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.