Volledig scherm
Een optreden bij Extase. © Jostijn Ligtvoet

Tilburg vol tribute bands: van AC/DC, Prince en Robbie Williams tot Tina Turner

Do 5 apr: Het centrum is een nieuw (gratis) evenement rijker: Tribute Around Town. Op de woensdagavond voor Hemelvaart, 9 mei dus, spelen 12 tribute bands en acts op 12 verschillende binnenlocaties in de binnenstad. 

Doe Maar wordt vertolkt door GeDoeMaar, Pearl Jam door Pearl Damn, Beth Hart door Beth Heart en AC/DC door Bells Hells. Om maar een paar mooie namen te noemen. 

Jaarlijks

Volledig scherm
Tribute Around Town. © Tributeworld

Het evenement heet Tribute Around Town en komt uit de koker van Jerry Kepers, de eigenaar van Tributeworld en voormalig uitbater van café Extase. Kepers stopte met het café om zich volledig op zijn boekings- en evenementenbureau te focussen. 

Tribute Around Town moet een jaarlijks terugkerend evenement worden, vertelt hij. ,,De pilot is in Tilburg en de dag erna in Helmond. Bij succes willen we het op meer plekken in Nederland uitrollen. Je kunt het zien als kroegentocht met live muziek."  

De avond duurt van 20.30 tot 0.00 uur. Elke act speelt 2 keer 30 minuten, iedere band 3 keer 40 minuten. Daarna is er nog een afterparty bij de Heuvel Gallery. Het blokkenschema is 
hier te vinden

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement