Volledig scherm
PREMIUM
Het Ketelhuis. © Bas Vermeer

Weer hoop op herontwikkeling van Ketelhuis in Tilburgse Spoorzone

Di 13 nov: Op het laatste nippertje gingen de plannen voor de herontwikkeling van het monumentale Ketelhuis in de Spoorzone telkens niet door. Nu maakt de gemeente een eind aan de gekke verkeerssituatie voor de deur, is er een gegadigde én er komt er een werkplan om het asbest te verwijderen.

Arm Ketelhuis. Het moest toezien hoe de polygonale loods veranderde in restaurant EVE, de houtloods uit 1867 restaurant De Houtloods werd en hoe de LocHal wordt omgebouwd tot bieb. Maar vooralsnog heeft niemand zich over het Ketelhuis ontfermd. Twee eerdere plannen ketsten af, maar er gloort weer hoop. ,,Er is een gegadigde", vertelt een woordvoerder van de gemeente desgevraagd. Maar wie of wat kan op dit moment nog niet worden gemeld. ,,De gesprekken lopen nog."

  1. Twee overvallen op horecazaken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoedelijk schot gelost
    VIDEO

    Twee overvallen op horecaza­ken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoede­lijk schot gelost

    TILBURG - In Tilburg zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur binnen 10 minuten tijd twee overvallen gepleegd op horecagelegenheden. Chinees afhaalrestaurant Ho-Ho aan het Pieter Postplein en een cafetaria De Vriendschap aan de Goirkestraat zijn overvallen. Aan het Pieter Postplein zou een keer in de lucht zijn geschoten. Het is nog niet duidelijk of het om een of meerdere daders gaat. Dat meldt de politie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.