Volledig scherm
PREMIUM
Ontwerp van de nieuwe Kaaihal op de Tramkade. © BiermanHenket

B en W Den Bosch: sobere Kaaihal voor vijf jaar

DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch is in gesprek met de Verkadefabriek en het Theater aan de Parade over een goedkopere, sobere en demontabele nieuwe Kaaihal voor een periode van vijf jaar op de Tramkade. Het niet innen van huur van de grond en parkeeropbrengsten is ook bespreekbaar. 

Bovendien wil het college van B en W meer inzicht hebben in het culturele programma van de nieuwe Kaaihal, hoe zich dit verhoudt tot het programma in het nieuwe Theater aan de Parade (2023) én de overige culturele programmering in de stad. En dan met name als de nieuwe hal na drie jaar geen dienst meer doet als tijdelijk theater.

  1. Brabanthallen vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisiesongfestival

    Brabanthal­len vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisie­song­fes­ti­val

    DEN BOSCH - Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma, is er ‘heilig van overtuigd’ dat de Brabanthallen in Den Bosch geschikt is om volgend jaar het Eurovisiesongfestival te houden. Dona heeft namens Libéma (eigenaar van Brabanthallen) een brief geschreven naar het Bossche college van B en W en het provinciebestuur waarin hij voorstelt om samen de schouders eronder te zetten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch