Volledig scherm
© Ernesta Verburg

Den Bosch selecteert vijf aannemers voor nieuw theater

DEN BOSCH - De gemeente heeft vijf bouwers geselecteerd die in aanmerking komen voor de bouw van het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch. 

De aannemers/bouwpartners zijn: Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling uit Eindhoven,  Dura Vermeer divisie Bouw en Vastgoed uit Houten,  Mertens Bouwbedrijf BV uit Weert,  Combinatie Sprangers Bouwbedrijf BV/Kuijpers centrale projecten BV uit Breda/’s-Hertogenbosch en Combinatie Visser & Smit Bouw BV/Engie Services Zuid BV uit Rotterdam/Oisterwijk.

De vijf doen mee aan de gunningsfase die in september afgerond wordt. In juni 2020 wordt een definitief contract met de bouwer afgesloten. 

bd.nl/theaterdenbosch

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch