Volledig scherm
© Ernesta Verburg

Den Bosch selecteert vijf aannemers voor nieuw theater

DEN BOSCH - De gemeente heeft vijf bouwers geselecteerd die in aanmerking komen voor de bouw van het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch. 

De aannemers/bouwpartners zijn: Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling uit Eindhoven,  Dura Vermeer divisie Bouw en Vastgoed uit Houten,  Mertens Bouwbedrijf BV uit Weert,  Combinatie Sprangers Bouwbedrijf BV/Kuijpers centrale projecten BV uit Breda/’s-Hertogenbosch en Combinatie Visser & Smit Bouw BV/Engie Services Zuid BV uit Rotterdam/Oisterwijk.

De vijf doen mee aan de gunningsfase die in september afgerond wordt. In juni 2020 wordt een definitief contract met de bouwer afgesloten. 

bd.nl/theaterdenbosch

  1. Brabanthallen vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisiesongfestival

    Brabanthal­len vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisie­song­fes­ti­val

    DEN BOSCH - Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma, is er ‘heilig van overtuigd’ dat de Brabanthallen in Den Bosch geschikt is om volgend jaar het Eurovisiesongfestival te houden. Dona heeft namens Libéma (eigenaar van Brabanthallen) een brief geschreven naar het Bossche college van B en W en het provinciebestuur waarin hij voorstelt om samen de schouders eronder te zetten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch