Volledig scherm
PREMIUM
Luchtfoto Tramkade met nieuwe Kaaihal op Tramkade, achter de Verkadefabriek in Den Bosch. © BiermanHenket

Geen Kaaihal? Dan ook geen tijdelijk theater in Den Bosch

DEN BOSCH - Het Theater aan de Parade heeft een duidelijke waarschuwing aan de Bossche politiek gegeven: als het plan van een nieuwe Kaaihal op de Tramkade niet doorgaat, komt er voor drie jaar geen tijdelijk theater In Den Bosch. Andere mogelijkheden zijn bekeken, maar onhaalbaar. Ook het alternatief in het complex van de Brabanthallen. 

,,Als de nieuwe Kaaihal er niet komt gaan wij, zo goed en zo kwaad als het gaat, ons theateraanbod verspreiden over diverse locaties in de stad. Dat zal echter ten koste gaan van de herkenbaarheid, en dus publieksparticipatie en bezoek op de langere termijn, en zal ook zijn personele consequenties hebben.’’

  1. Brabanthallen vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisiesongfestival

    Brabanthal­len vraagt gemeente en provincie om schouders te zetten onder Eurovisie­song­fes­ti­val

    DEN BOSCH - Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma, is er ‘heilig van overtuigd’ dat de Brabanthallen in Den Bosch geschikt is om volgend jaar het Eurovisiesongfestival te houden. Dona heeft namens Libéma (eigenaar van Brabanthallen) een brief geschreven naar het Bossche college van B en W en het provinciebestuur waarin hij voorstelt om samen de schouders eronder te zetten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch