Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Huib van Olden © copyright Marc Bolsius

Kaaihal mogelijk als gemeente naar eigen argumenten luistert

ANALYSEDEN BOSCH - De Verkadefabriek waagt een ultieme poging om een nieuwe Kaaihal van de grond te krijgen waar ook het tijdelijk theater een plaats moet krijgen. De gemeenteraad kan de handschoen opnemen.

De advocaat van de gemeente waarschuwde woensdagmiddag voor de Bossche rechtbank dat bij nóg meer vertraging van de nieuwbouwplannen voor het Theater aan de Parade de kans groot is dat bepaalde bespelers en vaste gebruikers van het theater de stad niet alleen tijdelijk, maar mogelijk ook definitief kunnen verlaten. Vertraging zou verder ook betekenen dat er nog langer geen volwaardig functionerend theater en een kwalitatief goed podiumaanbod in Den Bosch aanwezig zal zijn.

  1. Bossche M-side distantieert zich van racistische uitlatingen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    Bossche M-side distanti­eert zich van racisti­sche uitlatin­gen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    De M-side, de fanatieke FC Den Bosch-supporters, heeft zich in een statement op Facebook uitgesproken tegen racisme. Enkele supporters lieten zich afgelopen zondag vanaf de tribune racistisch uit richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. ‘Voor ons als FC Den Bosch-supporters van de M-Side is het om te zorgen voor sociale controle, want dit kan en mag nooit meer gebeuren.’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch