Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Huib van Olden © copyright Marc Bolsius

Kaaihal mogelijk als gemeente naar eigen argumenten luistert

ANALYSEDEN BOSCH - De Verkadefabriek waagt een ultieme poging om een nieuwe Kaaihal van de grond te krijgen waar ook het tijdelijk theater een plaats moet krijgen. De gemeenteraad kan de handschoen opnemen.

De advocaat van de gemeente waarschuwde woensdagmiddag voor de Bossche rechtbank dat bij nóg meer vertraging van de nieuwbouwplannen voor het Theater aan de Parade de kans groot is dat bepaalde bespelers en vaste gebruikers van het theater de stad niet alleen tijdelijk, maar mogelijk ook definitief kunnen verlaten. Vertraging zou verder ook betekenen dat er nog langer geen volwaardig functionerend theater en een kwalitatief goed podiumaanbod in Den Bosch aanwezig zal zijn.

  1. Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer
    PREMIUM

    Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer

    VUGHT - Bloemen, champagne. Het was de afgelopen week aan het Moleneindplein in Vught een komen en gaan van klanten die afscheid kwamen nemen van visboer Hans van der Heijden (61). Een enkeling met tranen in de ogen. De Erpenaar heeft er een dubbel gevoel bij. ,,Heel leuk natuurlijk. Het is een blijk van waardering dat ze langs komen maar het is natuurlijk niet bepaald een feestelijke gebeurtenis.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch