Volledig scherm
Te warm bij Dreef vanmiddag. Voorstelling van 16 uur gaat niet door. Foto Marc Bolsius. © copyright Marc Bolsius

Boulevard krijgt steeds meer last van de hitte

DEN BOSCH - Theaterfestival Boulevard begint steeds meer last te krijgen van de hitte. De voorstelling Dreef van Boukje Schweigman vanmiddag om 16 uur gaat niet door. Dreef speelt bij de Zuiderplas in een ruimte die niet gekoeld kan worden. De andere voorstellingen gaan vooralsnog wel door. 

Waar mogelijk zal de Boulevard bij andere voorstellingen in de open lucht een vernevelaar inzetten. Zo kan het bijvoorbeeld ook 'IK' van de Bonte Hond op Poeldonk vanmiddag bijzonder heet worden. 

Eerder deze week werd de voorstelling van Wild Vlees afgelast vanwege de aanwezigheid van blauwalgen in het water bij de Citadel.

  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.