Volledig scherm
De huifkartent van Shanti Straub staat voor het tweede jaar op rij onder de rook van de Sint-Jan geparkeerd tijdens Theaterfestival Boulevard. © Annemiek Steenbekkers/BD

Er is maar een weg mogelijk in de huifkartent van Shanti Straub: alsmaar rechtdoor

RECENSIEDEN BOSCH - Voor het tweede jaar op rij heeft actrice Shanti Straub, vergezeld door performancekunstenaar Djuna Couvee en zanger/gitarist Jeroen Mesker, haar knusse huifkartent met lachspiegels onder de rook van de Sint-Jan geparkeerd. 

Eenmaal binnen is er nog maar één weg mogelijk en dat is alsmaar rechtdoor, weg van het alledaagse. Langs onder meer een jungletuin, een smal tunneltje, de savanne, via een lift langs landingsbanen en beren op de weg. Eindeloos door, Daar Door zoals de voorstelling heet, tot voorbij het punt waar je denkt niet verder te kunnen. Of toch? Het verrassende slot zorgt er voor dat je na twintig minuten met een big smile weer naar buiten komt.

Daar Door is tot en met 12 augustus te zien op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. 

  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.