Volledig scherm
Het woordloze AF gaat over de angst om op te komen en af te gaan. De makers zijn Vincent de Rooij en Daan Mathot. © Annemiek Steenbekkers/BD

Geen woord bij AF van Vincent de Rooij en Daan Mathot

DEN BOSCH - Wie slim timed bij het binnengaan van het rood-wit-ronde tentje van Vincent de Rooij en Daan Mathot - dat wil zeggen: niet te snel - kán dingen doorzien die anderen ontgaan. 

De setting van hun korte voorstelling AF is een smoezelige kleedkamer waar de lampjes naast de spiegel, de foto aan de muur en het laatje in de tafel hun eigen leven leiden. Het woordloze AF gaat over de angst om op te komen en af te gaan van een al even morsige variété-artiest met een haperend geheugen en een uitdijende onzekerheid. Met humor en inventiviteit refereren de twee, op een onverwachte manier, aan de aloude wijsheid dat alles twee kanten heeft.      

AF is tot en met 12 augustus te zien op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. 

  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.