Volledig scherm
PREMIUM
Blinden en slechtzienden ‘kijken’ een film met zogenoemde audiodescriptie in de kleinste bioscoop van Nederland op het Kerkplein. © copyright Olaf Smit

Gingen ze overal maar zo ver voor mensen met een handicap als bij Boulevard, zou je wensen

ColumnDo 9 aug. Er werd door de bezoekers nogal hard en op onverwachte momenten door de voorstelling heen geschreeuwd, zo'n twee jaar geleden. Dat terwijl er juist rust moest heersen tijdens 'Ik Vertrek, de musical', dat dat jaar in het beroemde tentjestheater van Festival Boulevard stond. Rust, want het acteurskoppel was zojuist verhuisd naar een Franse Château, waar een heuse B&B werd gestart.

Door Bart Gotink

  1. The Green Bar laat planten groeien in bierflesjes met een stel springstaartjes

    The Green Bar laat planten groeien in bierfles­jes met een stel spring­staart­jes

    TILBURG - Je kunt met een beetje handigheid zeilscheepjes in een fles stoppen. Maar dat lukt ook met mos, varens en planten (met prachtige namen zoals fittonia en asparagus). Nicolette Kempers van The Green Bar zegt er aardig wat succes mee te hebben. Haar winkel aan de Dode Nieuwstraat 32 is een conceptstore waar je terecht kunt voor onder meer planten, thee, kaarten, boeken (‘30 coole onderwerpen voor beestjeskenners uitgelegd in een halve minuut’) en stuiterballen met een kikkertje erin.