Volledig scherm
PREMIUM
Florian Myjer en Kim Karssen in Bloomsbury. Foto Sofie Knijff © Sofie Knijff

Myjer en Karssen zetten Bloomsbury in Broek in Waterland

Boulevard recensieDEN BOSCH - Vorig jaar had theatertalent Florian Myjer (1992) met Oliver in een bovenzaaltje van het Theater a/d Parade al een prachtige, gloedvolle solo over Engelse adel. Daarin toonde hij zijn liefde voor lekker vol en over de top gespeeld teksttheater. 

In Bloomsbury doet hij dat opnieuw en samen met actrice Kim Karssen (1996) mag hij op een wonderschone plaats spelen: onder de eeuwenoude ruisende bomen van de Jeroen Bosch tuin.

 1. Bosschenaar mijdt rechtszitting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  Bossche­naar mijdt rechtszit­ting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  De man meldde zich op 13 mei ’s middags bij de politie om te zeggen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken in hun woning aan de Marco Polostraat. In het huis troffen agenten het slachtoffer aan. Dat gebeurde nadat zij een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen”, zei een buurvrouw na de steekpartij in het Brabants Dagblad.
 2. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch