Volledig scherm
Nina de la Parra probeert al zingend bezoekers van Theaterfestival Boulevard te verleiden tot een bezoek aan de tent waarin ze optreedt. © Annemiek Steenbekkers/BD

Nina de la Parra praat frustraties van zich af via 'Engelse vuilbekkerij'

RECENSIEDEN BOSCH - Zet je maar schrap, want Nina de la Parra (inderdaad, de 31-jarige dochter van filmregisseur Pim de la Parra) is amper bij te benen. 

Uit haar comedy-concert Thou Shalt Love Thy Self heeft ze twee programma’s gedestilleerd, Gods wegen en Vaginabrain. Bij de laatste deelt ze, gekleed in een roze Adidas-trainingspak, haar wanhoop en frustratie over de dubbele seksuele moraal in West-Europa. Vooral bij vrouwen en dus ook bij zichzelf. Ze vloekt, ze tiert - in voornamelijk ‘Engels vuilbekkerij’ - en stelt zichzelf vragen. 

Interessant, maar ook hard werken als toeschouwer om te kunnen volgen, die stroom aan woorden die De la Parra afwisselt met zang, begeleid door twee Duitse hipsters.

Gods wegen en Vaginabrain zijn tot en met 12 augustus te zien op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch.

  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.