Volledig scherm
Een van de voorstellingen bij het tentjestheater op Theaterfestival Boulevard waarbij de aanwezigheid van een airco gepromoot wordt. © Annemiek Steenbekkers/BD

Tentjestheater Boulevard, wie durft?

DEN BOSCH - Het is - bij momenten - een geleur van jewelste op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch om je tentje gevuld te krijgen. 

De één kiest er voor om met een bord boven zijn hoofd roepend rond te lopen, de ander probeert het via de verleiding van gezang net naast de ingang. En anders is er altijd nog de rechttoe rechtaan acquisitie: je vriendelijkste gezicht opzetten en voorbijgangers vragen of ze zin hebben om binnen te komen.

Extra drempel

De hitte van afgelopen weekeinde was nog een extra drempel bij het tentjestheater, al stonden er verschillende blazers en bordjes met 'Wij hebben airco!' Ach, relativeerde een bezoekster van een tent zonder verkoeling:  ,,Toen we weer buiten kwamen, voelde die dertig graden even lekker fris.''  

  1. Na kritiek gaat sushifestival in Den Bosch aangepast verder
    PREMIUM

    Na kritiek gaat sushifesti­val in Den Bosch aangepast verder

    DEN BOSCH - Kritiek heeft geleid tot aanpassing van sushifestival Joy, vanaf 24 tot en met 26 augustus in het Bossche Paleiskwartier. De opzet van het evenement is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Op sociale media werd destijds geklaagd over lange rijen, hoge prijzen. Ook zou een aantal gerechten niet vers zijn tijdens het festival, waar verspreid over drie dagen zo'n 20.000 bezoekers op af zijn gekomen. De organisatie sprak destijds van 'een leermoment'.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.