Volledig scherm
PREMIUM
Een van de laatste voorstellingen zondag op de Boulevard: Braziliaanse dansers op het festivalplein. Foto Marc Bolsius © copyright Marc Bolsius

Voor de beste voorstellingen van de Boulevard moest je in de zalen zijn

Den BOSCH - De 34e Theaterfestival Boulevard had in de eerste helft van de week veel last van hitte maar beleefde toch een prima editie. Alleen: die écht goede voorstelling op locatie ontbrak. 

Lag het aan de hitte die als een verlammende warme deken op het festival drukte? De 34e aflevering van de Boulevard pakte behoorlijk zwaar uit. Zeker na die uitstekende prachtig uitgebalanceerde editie van vorig jaar, toen het festival liet zien dat het zich in de breedte en in de diepte heel goed ontwikkelde. Misschien kwam het ook doordat dit jaar een écht goede luchtige locatievoorstelling ontbrak. Zowel ‘Valavond’ op de zandverstuiving Rosmalen als de BonteHond op Poeldonk konden de verwachtingen niet inlossen. Daarbij kwam dat Wild Vlees niet doorging vanwege blauwalg en dat theatergroep Maas in het danscentrum Rosmalen afgelast werd vanwege ziekte. Gevolg: de beste voorstellingen van de editie 2018 stonden in de theaterzalen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch