Volledig scherm
PREMIUM
Foto Julie Cafmeyer krijgt in ‘Bad Grirls’ assistentie van toeschouwers Foto Jean Philipse © Jean Philipse

Voor elke man die gaat koopt Julie een plant

Boulevard recensieDEN BOSCH - Julie Cafmeyer wil zich niet neerleggen bij het vrouwelijke schoonheidsideaal. Ze sport niet, eet teveel en gaat snel met mannen naar bed.

Menig Belg voelde zich in zijn kruis getrapt door de columns van Julie Cafmeyer in de krant De Morgen. De openhartigheid waarmee ze daarin over haar avonturen in bed schreef, leverde haar een stroom ingezonden brieven op. Ze werd een hoer genoemd, een louter seksueel, dom en hulpeloos wezen. Cafmeyer vraagt een paar bezoekers uit haar publiek zo’n ‘leuke’ lezersbrief voor te lezen.

 1. Bosschenaar mijdt rechtszitting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  Bossche­naar mijdt rechtszit­ting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  De man meldde zich op 13 mei ’s middags bij de politie om te zeggen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken in hun woning aan de Marco Polostraat. In het huis troffen agenten het slachtoffer aan. Dat gebeurde nadat zij een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen”, zei een buurvrouw na de steekpartij in het Brabants Dagblad.
 2. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch