Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Brasserie De VOC in Udenhout scoort top 10-notering in Terras top 100

UDENHOUT - Brasserie De VOC in Udenhout is op de achtste plek geëindigd in de Terras top 100 van vakblad Misset Horeca. Restaurant Zoetelief in Den Bosch volgt op de voet met een elfde plaats.

Andere Brabantse terrassen die het goed hebben gedaan in de lijst zijn Huis ten Bosch in Chaam (plek 7), Thuis in Dinteloord (plek 10), Bij de Pastorij in Hoogerheide (plek 16), Canella in Breda (plek 20), De Helftheuvel in Den Bosch (plek 55), 't Veerhuis in Ravenstein (plek 69), Dukdalf in Kerkdriel (63) en d’n Aspergehof Huijbers in Mierlo (plek 67).

In de test bezoekt een jury Nederlandse terrassen, die zichzelf aanmelden voor het onderzoek. Na het eerste bezoek aan die vierhonderd terrassen krijgen de beste 125 een tweede bezoek.

De juryleden letten op netheid, meubilair, begroeting, bestelling opnemen, uitstraling, het uitserveren, afruimen en afrekenen. De beste honderd krijgen een laatste aangekondigd bezoek. Daarbij wordt ook met de ondernemer gesproken en een kijkje in de keuken genomen.

Bekijk hieronder in de kaart de 100 beste terrassen.

  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.