Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Brasserie De VOC in Udenhout scoort top 10-notering in Terras top 100

UDENHOUT - Brasserie De VOC in Udenhout is op de achtste plek geëindigd in de Terras top 100 van vakblad Misset Horeca. Restaurant Zoetelief in Den Bosch volgt op de voet met een elfde plaats.

Andere Brabantse terrassen die het goed hebben gedaan in de lijst zijn Huis ten Bosch in Chaam (plek 7), Thuis in Dinteloord (plek 10), Bij de Pastorij in Hoogerheide (plek 16), Canella in Breda (plek 20), De Helftheuvel in Den Bosch (plek 55), 't Veerhuis in Ravenstein (plek 69), Dukdalf in Kerkdriel (63) en d’n Aspergehof Huijbers in Mierlo (plek 67).

In de test bezoekt een jury Nederlandse terrassen, die zichzelf aanmelden voor het onderzoek. Na het eerste bezoek aan die vierhonderd terrassen krijgen de beste 125 een tweede bezoek.

De juryleden letten op netheid, meubilair, begroeting, bestelling opnemen, uitstraling, het uitserveren, afruimen en afrekenen. De beste honderd krijgen een laatste aangekondigd bezoek. Daarbij wordt ook met de ondernemer gesproken en een kijkje in de keuken genomen.

Bekijk hieronder in de kaart de 100 beste terrassen.

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.