Volledig scherm
Buitenaanzicht van Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. © Hoppenbrouwers Techniek

Eeuweling Hoppenbrouwers Techniek is 'Koninklijk'

UDENHOUT - Je moet er honderd jaar voor bestaan, maar dan nog is het geen zekerheidje. Hoppenbrouwers Techniek kreeg het wel: het predicaat 'Koninklijk'. 

Directeur/eigenaar Henny de Haas van het Udenhoutse bedrijf nam het vrijdagavond in de Efteling in ontvangst uit handen van commissaris van de koning Wim van de Donk. Hoppenbrouwers viert deze dagen in het pretpark met het personeel het eeuwfeest. 

Het predicaat ‘Koninklijk’ kan enkel door koning Willem Alexander worden toegekend. Om de onderscheiding te ontvangen moet een onderneming op zijn gebied in Nederland een eerste of een zeer vooraanstaande plaats innemen. 

De Haas: ,,Het predicaat  is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn voorgangers Jan Beekmans, Wil Hoppenbrouwers en Theo Hoppenbrouwers een eerbetoon en de kers op de taart. Deze onderscheiding is de bekroning op ons werk." 

  1. Burgemeester Weterings tevreden over Sinterklaasintocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’
    VIDEO

    Burgemees­ter Weterings tevreden over Sinter­klaas­in­tocht Tilburg: ‘De juiste keuze gemaakt’

    TILBURG - Burgemeester Theo Weterings stelt dat de gemeente Tilburg de juiste keuze heeft gemaakt door de demonstratie tegen Zwarte Piet niet toe te staan langs de route van de Sinterklaasintocht. Hij betreurt het dat een groep tegenstanders de toegestane demonstratie alsnog probeerde te verstoren. ,,Maar je had er niet aan moeten denken als dit incident zich in het centrum langs de route had afgespeeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.