Volledig scherm
Een eerdere editie van de Unentse Mèrt, © Unentse Mèrt

Geen Unentse Mèrt dit jaar, organiserende stichting werkt aan nieuwe opzet voor 2019

UDENHOUT - Dit jaar geen Unentse Mèrt op zondag 9 september. Organisator Stichting Karnaval Udenhout (SKU) kampte afgelopen tijd met personele onderbezetting in het bestuur. 

Daardoor was het voortbestaan van de Stichting lange tijd onzeker. Nu er in Rick van Kempen een nieuwe voorzitter is gevonden, kan de stichting weer door. Maar de organisatie heeft nu te weinig tijd om te voldoen aan de eisen die aan de vergunning gesteld worden en daardoor kan de 36ste jaarmarkt op rij niet doorgaan. 

Stichting Karnaval Udenhout organiseert volgend jaar, op de tweede zondag van september, 8 september 2019, een nieuw evenement. Begin volgend jaar komt SKU met nieuws over dit gebeuren, dat de oude Unentse Mèrt moet doen vergeten.

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.