Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwbouwplan komt tegen de rand van de bebouwde kom van Udenhout. © Google Streetview

Nieuw plan voor wijkje Berk&Hout in Udenhout, hoogbouw van de baan

UDENHOUT - Plan Berk&Hout in Udenhout gaat op voor een tweede ronde. Het originele plan met hoogbouw (minimaal vijf lagen), waar buurtbewoners op tegen waren, is van de baan. Hoogstens komt er een appartementengebouw van drie woonlagen.

Wat er wel komt is volgens Triborgh nog niet helemaal duidelijk, maar maandagavond gaf de ontwikkelaar tijdens een informatieavond in het Udenhoutse raadhuis wel enkele contouren aan. Op het 2,5 hectare grote terrein langs de weg van Berkel naar Udenhout komen drie concentraties bebouwing in de sfeer van een boerenerf. Een tegen de bebouwde kom van Udenhout aan, en twee voorbij de rijhal, vanuit Udenhout gezien. Daar komt ook een weg die aansluit op de Udenhoutseweg en naar links en naar rechts een aftakking heeft naar een boerenerf. 

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.