Volledig scherm
Commissaris van de koning Wim van de Donk, Marinelle Dubbeldam en Leo Dubbeldam (vlnr). © provincie Noord-Brabant

Udenhouter Leo Dubbeldam onderscheiden met de Hertog Jan

UDENHOUT - Leo Dubbeldam uit Udenhout heeft de provinciale onderscheiding Hertog Jan ontvangen. Commissaris van de koning Wim van de Donk reikte die uit bij Dubbeldams afscheid als directeur van Brabant Advies.

De Udenhouter kreeg de onderscheiding 'op grond van zijn grote verdiensten voor de advisering van het provinciaal bestuur van Noord-Brabant'. Hij speelde een belangrijke rol bij de integratie van verschillende adviesraden tot Brabant Advies. Onder zijn leiding werden adviezen uitgebracht over de aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs, robotisering, de energietransitie, de leegstand van bedrijventerreinen en innovatiebeleid.

De onderscheiding bestaat uit een beeld van hertog Jan te paard naar een ontwerp van Willy van der Putt.

  1. Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden
    PREMIUM

    Voorzitter Joost de Koning wil Walk to Fight Cancer uitbreiden naar meer steden

    DEN BOSCH - ,,Ik was zeven toen ze overleed. Als mijn moeder in deze tijd darmkanker had gekregen, was ze er misschien nog geweest. Door meer onderzoek en nieuwe methoden komen we steeds een stapje verder. Krijgen we die ziekte er stapje voor stapje onder. Dat is mijn motivatie." Initiatiefnemer Joost de Koning uit Engelen loopt vanaf woensdag met ongeveer 30 andere Brabantse wandelaars de derde editie van de 'Walk to Fight Cancer'.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.