Volledig scherm
PREMIUM
De muzikale familie Van Gorp in Udenhout. © Joris Buijs/Beeld Werkt

Udenhoutse familie met liefde voor muziek én voor elkaar, al 50 jaar lang

UDENHOUT - Wat zou Udenhoutse harmonie MVC zijn zonder de familie Van Gorp? In ieder geval zou het een stuk stiller zijn op de repetitieavond iedere maandag, want maar liefst zes (klein)kinderen van Cees (74) en Rina (73) van Gorp - van Dongen spelen mee bij Udenhouts Moed Volharding Cecilia. Met Cees op de dwarsfluit erbij zijn dat zeven telgen van de familie van Gorp. 

Het oorspronkelijk uit Tilburg komende stel was donderdag 23 augustus ook nog eens 50 jaar getrouwd. De liefde voor vrouw Rina en de (klein)kinderen staat voorop, maar de liefde voor muziek is bij Cees van Gorp goed voor een tweede plaats. Als mannetje van zes gaat hij op muziekles, om een jaar later bij de Volt Harmonie te gaan, waar hij 35 jaar eerst zijn deuntje op de piccolo en later op de dwarsfluit meespeelt. 

  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.