Theo Daanen van Gewoon Uden (links) en Gijs van Heeswijk van Jong Maashorst kijken tevreden naar de eerste uitslagen. Voor Jong Maashorst pakte die goed uit, Gewoon Uden verloor twee zetels.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Daanen van Gewoon Uden (links) en Gijs van Heeswijk van Jong Maashorst kijken tevreden naar de eerste uitslagen. Voor Jong Maashorst pakte die goed uit, Gewoon Uden verloor twee zetels. © Van Assendelft Fotografie

Jong Maashorst boekt verpletterende zege bij verkiezingen Maashorst: 7 zetels

UDEN/LANDERD - De partij Jong Maashorst heeft woensdag bij de verkiezingen voor de toekomstige gemeente Maashorst  een verpletterende zege geboekt. Halverwege de avond stond de partij al op acht van de eenendertig zetels.  Uiteindelijk werden dat er zeven. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?