Tijdens het Festival van het Levenslied werd vorig jaar een agent mishandeld door een man uit Grave. De Gravenaar stond deze week terecht bij de politierechter in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens het Festival van het Levenslied werd vorig jaar een agent mishandeld door een man uit Grave. De Gravenaar stond deze week terecht bij de politierechter in Den Bosch. © Roel van der Aa

Man bij rechter: ‘Agent zei teringwijf tegen mijn vriendin, daarom schopte ik hem’

DEN BOSCH - Op de Bossche Markt een agent tegen zijn scheenbeen schoppen. En een dag eerder in Grave dronken met je auto een verkeersravage veroorzaken. Niet zo vreemd dat een Gravenaar (26) daarom deze week terechtstond voor de politierechter in Den Bosch.  

  1. Kagie bedankt voor schijnproces en blijft raadslid in Den Bosch

    Kagie bedankt voor schijnpro­ces en blijft raadslid in Den Bosch

    DEN BOSCH - Paul Kagie blijft raadslid namens Leefbaar 's-Hertogenbosch en wil geen wethouder worden in Pijnacker-Nootdorp. De Bosschenaar liet afgelopen week in het Brabants Dagblad al doorschemeren weinig trek te hebben om te moeten solliciteren naar de wethoudersbaan, maar wilde in het weekeinde eerst nog overleggen met de lokale partij Eerlijk Alternatief, die hem als kandidaat naar voren geschoven had. ,,Ik heb geen zin in een schijnproces. Er wordt een spel achter de schemen gespeeld”, laat Kagie nu weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch