Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens het Festival van het Levenslied werd vorig jaar een agent mishandeld door een man uit Grave. De Gravenaar stond deze week terecht bij de politierechter in Den Bosch. © Roel van der Aa

Man bij rechter: ‘Agent zei teringwijf tegen mijn vriendin, daarom schopte ik hem’

DEN BOSCH - Op de Bossche Markt een agent tegen zijn scheenbeen schoppen. En een dag eerder in Grave dronken met je auto een verkeersravage veroorzaken. Niet zo vreemd dat een Gravenaar (26) daarom deze week terechtstond voor de politierechter in Den Bosch.  

Met bijna vijf keer de maximum toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed knalde hij in juni 2018 tegen een geparkeerde auto die vervolgens tegen drie andere auto’s botste. ,,Uw vader heeft 13.000 euro schade  voorgeschoten. En u  betaalt hem terug. Is dat juist?’’ vraagt rechter Slaar. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch