In 2019 werd door een aantal mensen carnaval gevierd met overall en masker zoals gedragen in de Spaanse tv-serie La Casa de Papel.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2019 werd door een aantal mensen carnaval gevierd met overall en masker zoals gedragen in de Spaanse tv-serie La Casa de Papel. © -

Mishandeling op straat in overall La Casa de Papel: ‘We waren behoorlijk dronken’

DEN BOSCH - Het leek de Culemborgers (19 en 20) leuk om verkleed als bankovervallers uit de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel carnaval te vieren in Den Bosch. Maar de lol was er snel vanaf. Want ze moesten carnavalsmaandag vorig jaar overnachten in een politiecel. Het tweetal werd aangehouden op verdenking van mishandeling van twee voorbijgangers op de Kerkstraat. En dat leidde weer tot een rechtszaak waarbij ze vertelden dat ze er helemaal niets mee te maken hadden.

  1. Van Berckelstraat dicht voor auto’s: ‘Meer dan twintig jaar op gewacht, maar de gemeente is ook dom’
    PREMIUM

    Van Berckel­straat dicht voor auto’s: ‘Meer dan twintig jaar op gewacht, maar de gemeente is ook dom’

    DEN BOSCH - ,,Het is even wennen’’, zegt verkeersregelaar Johan tegen een automobilist die vanaf de Bossche Jan de la Barlaan naar de Van Berckelstraat wil rijden. De verkeersregelaars houden auto’s tegen waarvan de bestuurders ondanks de borden denken dat ze door de Van Berckelstraat mogen rijden. Maar dat is verboden. ,,Hier heb ik al meer dan twintig jaar op gewacht’’, zegt een straatbewoonster.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch