Volledig scherm
PREMIUM
Autobanden © AD

Rechter buigt zich over diefstal van autobanden; en wat zijn pattas?

DEN BOSCH - In de rechtszaal staan drie camera’s voor de tv-serie ‘Voor de rechter’. Maar advocaat Robert Klaassen laat een medewerker van het tv-programma weten dat ‘zijn‘ verdachte, een 24-jarige Bosschenaar niet in beeld wil. Dat geldt ook voor de Bosschenaar (27) die tegelijkertijd terecht staat. Het gaat om diefstal van drie autobanden. ,,Het laatste wiel ging er blijkbaar niet meer vanaf’’, aldus politierechter Brouwer.

,,Ik wil het niet bagatelliseren. Maar als je kijkt naar de belangstelling van de media dan zou je denken dat het gaat om zware criminelen. Maar het is een gewone diefstal’’, zegt Klaassen.

  1. Wethouder legt theaterdirecteur het zwijgen op over Kaaihal Den Bosch
    PREMIUM

    Wethouder legt theaterdi­rec­teur het zwijgen op over Kaaihal Den Bosch

    DEN BOSCH - Het Theater aan de Parade is onder druk uit het stadhuis afgehaakt in de strijd om een Kaaihal als tijdelijk theater. Wethouder Huib van Olden heeft hoogstpersoonlijk een topambtenaar van de gemeente Den Bosch de opdracht gegeven tijdelijk directeur Gijsje van Honk duidelijk te maken in te binden. Het gevolg is dat zowel Van Honk als de Raad van Commissarissen het hoofd in de schoot leggen. Verschillende betrouwbare bronnen melden dat aan het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch