Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Think stock photos

Ruzie mondt uit in ‘geweldsexplosie’ in vakantiehuisje Beekse Bergen: ‘terwijl we daar waren voor onze rust’

BREDA/HILVARENBEEK - Mark B. schoffelde zijn vriendin zo hard onderuit voor een van de vakantiehuisjes van Beekse Bergen in Hilvarenbeek dat haar enkel brak. Hij probeerde haar te wurgen, kneep, spuugde op haar, trok aan haar haren en beet zijn vriendin met hartproblemen toe dat hij hoopte dat haar hart het zou begeven. Op basis van het dossier was het wat de officier van justitie betreft duidelijk: deze man moet naar de gevangenis. Totdat B. op de zitting verscheen bij de politierechter in Breda. 

 1. Loon op Zand deed niets met Toekomstagenda, maar vraagt inwoners toch weer om hulp: hebben die daar nog zin in?

  Loon op Zand deed niets met Toekomsta­gen­da, maar vraagt inwoners toch weer om hulp: hebben die daar nog zin in?

  KAATSHEUVEL - Inwoners van Loon op Zand die tweeënhalf jaar geleden samen een Toekomstagenda maakten voor de gemeente, moeten weer actief worden. Dat is de oproep van politieke partij Pro3. Nu Loon op Zand heeft besloten dat ze als gemeente zelfstandig wil blijven, kan de gemeente de hulp van haar inwoners goed gebruiken. Vraag is alleen: hebben die inwoners daar wel zin in?
 2. Tilburgse zanger Patrick Dano is succesvol zonder door te breken: ‘Ik ben nog steeds een blijvertje’
  PREMIUM
  SERIE: VOLKSZANGERS

  Tilburgse zanger Patrick Dano is succesvol zonder door te breken: ‘Ik ben nog steeds een blijvertje’

  TILBURG - Het is een merkwaardig schemergebied waarin de Tilburgse zanger Patrick Dano (45) zich ophoudt. Je zou de status van Dano, in het dagelijkse leven Patrick Huijbregts geheten, het best kunnen omschrijven als succesvol zonder door te breken. ,,Ik ben nooit aan het zoeken geweest naar de top. Ik wilde gewoon leuke liedjes brengen. Je kunt wel ’n hit scoren, maar dat moet je dan ook telkens weer kunnen overtreffen, die druk wil ik niet.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.