Het Stationsplein in Den Bosch waar begin dit jaar een boa werd geslagen door een dronken man die werd betrapt bij wildplassen. Hij stond deze week terecht bij de politierechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Stationsplein in Den Bosch waar begin dit jaar een boa werd geslagen door een dronken man die werd betrapt bij wildplassen. Hij stond deze week terecht bij de politierechter. © Marc Bolsius

Straalbezopen man slaat boa in het gezicht: ‘Ik werd boos toen hij bovenop mij ging liggen’

RECHTSZAAKDEN BOSCH - De in Polen geboren Vlijmenaar (47) kreeg in korte tijd zes keer een proces-verbaal voor openbare dronkenschap. Straalbezopen deed hij daar begin dit jaar bij het Bossche station een schep bovenop. Wildplassend en schreeuwend trok hij de aandacht van drie boa’s. De aanhouding draaide uit op een vechtpartij en een rechtszaak.

  1. Van een jong bos naar een petitie en een oproep en harde kritiek: ‘Bouw niet in het Prins Hendrikpark’
    PREMIUM

    Van een jong bos naar een petitie en een oproep en harde kritiek: ‘Bouw niet in het Prins Hendrik­park’

    DEN BOSCH - Woontorens van 48, 54 en 60 meter hoog met in totaal 180 woningen in het Bossche Prins Hendrikpark aan de IJzeren Vrouw. Bijna 2.200 inwoners gruwen alleen al van de gedachte en tekenden een petitie tégen de plannen van de gemeente. Die petitie is maandagavond overhandigd en ging gepaard met verschillende oproepen en snoeiharde kritiek aan het adres van verantwoordelijk wethouder Roy Geers.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch