Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie Voor de Rechter. © BD

Terug de straat op, waarschijnlijk rechtstreeks terug naar de goot

BREDA/TILBURG - Vandaag staat hij weer op straat, de 42-jarige Khalid A. uit Tilburg. Nadat hij ruim tachtig dagen in de cel heeft gezeten voor onder meer het stelen van een babyfoon en een broek met poloshirt. Reclassering trekt zijn handen van hem af, een woning heeft hij niet meer en hij is al twintig jaar zwaar verslaafd. ,,Het doet mij pijn dat hij op deze manier aan zijn lot wordt overgelaten", zegt zijn advocaat Caspar Jansen. 

Van diefstallen tot mishandelingen, de rechter buigt zich dagelijks over tal van zaken. Onze rechtbankverslaggever belicht elke week één bijzondere zaak.

  1. Landeigenaar Herenboerderij Goedentijd in Alphen wil snel duidelijkheid: ‘Een oplossing voor agrarische panden’

    Landeige­naar Herenboer­de­rij Goedentijd in Alphen wil snel duidelijk­heid: ‘Een oplossing voor agrarische panden’

    ALPHEN - Zo'n 150 potentiële kandidaten voor de nieuw op te richten Coöperatie ‘Herenboerderij Goedentijd’ meldden zich zaterdagmiddag op de Alphense boerderij. Na de succesvolle start van andere Herenboerderijen, onder meer in Boxtel, wordt er hard gewerkt aan locatie Alphen. In de presentatie werd wel benadrukt dat er haast moet worden gemaakt; de landeigenaar wil eind van dit jaar duidelijkheid over de toekomst van het bedrijf.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.