Volledig scherm
Nick Viergever in duel met Pol Lonch. © BSR Agency

Bookmakers geloven niet in eerste zege Willem II bij PSV sinds 1983

De laatste keer dat Willem II minimaal een puntje overhield aan een uitwedstrijd tegen PSV dateert alweer van twintig jaar geleden. Ondanks de aanhoudende crisis in Eindhoven rekenen de bookmakers ‘gewoon’ op een thuiszege van de ploeg van Ernest Faber.

Bij Unibet krijg je 1.76 keer je inzet bij een overwinning van PSV, terwijl Willem II met een quotering van 4.60 duidelijk de underdog is. Een gelijkspel levert precies vier keer je inzet op.  Ook al verloor PSV sinds 1983 niet meer in eigen huis van Willem II, op de eredivisieranglijst staan de bezoekers dit seizoen vier punten boven de 24-voudig landskampioen.

Wedkantoor Toto heeft iets meer vertrouwen in een zege van Willem II, dat dit seizoen buitenshuis ook al te sterk was voor Ajax (0-2) en AZ (1-3). Een inzet op de formatie van Adrie Koster levert 4.45 keer je inleg op. Kies je voor een zege voor PSV, dan kun je per ingezette euro 1 euro en 76 cent terug verwachten. 

Scoren beide ploegen?

Beide gokkantoren verwachten dat beide ploegen tot score komen. Gebeurt dat, dan krijg je bij Unibet 1.63 keer je inzet terug. Denk je dat één van beide ploegen niet scoort, dan levert dat je 2.20 keer je inzet op. Toto is iets minder zeker van een treffer aan beide kanten (quote 1.69). Blijft een van de ploegen op nul treffers steken, krijg je 2.13 keer inzet terug.